PU LJUBLJANA

Vlamljali kot za stavo, odnesli celo zimska oblačila

Objavljeno 04. december 2017 17.00 | Posodobljeno 04. december 2017 17.00 | Piše: S. U.

Dogajalo se je na ljubljanskem območju.

Storilci so predrzno vlomili v hotel in turiste olajšali za nekaj sto evrov.

LJUBLJANA – V preteklem vikendu so policisti na območju PU Ljubljana obravnavali 19 vlomov, od tega sedem v poslovne prostore, sedem v hiše, dva v stanovanje in tri v kleti oz. garaže.

Vloma v trgovino

V petek okrog 8. ure so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino v Linhartovem podhodu v Ljubljani. Neznanci so vlomili skozi vhodna vrata, iz notranjosti pa odtujili menjalni denar in prodajne artikle. Nastalo je za več sto evrov materialne škode. V soboto okrog 1.30 so PU Ljubljana obvestili o vlomu v trgovino s športno opremo v okolici Grosupljega, od koder so za zdaj še neznani storilci odtujili več zimskih športnih oblačil. Nastalo je za več tisoč evrov materialne škode. 

Vlomi v stanovanja

V petek so vlomili v stanovanje na Jakopičevi ulici v Ljubljani, iz notranjosti pa odtujili več kosov nakita. Lastnica je oškodovana za nekaj tisoč evrov.

V petek okrog 18. ure so PU Ljubljana obvestili o vlomu v stanovanje na Žaucerjevi ulici v Ljubljani, kamor so neznanci vlomili skozi atrij, iz notranjosti pa so odtujili nakit. Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov.

V soboto je na Ljubljanski cesti v Domžalah neznanec vlomil skozi vhodna vrata stanovanja, iz notranjosti pa odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

 

Deli s prijatelji