GROŽNJE

Ustrahovan sredi Maribora: to se je zgodilo najstniku

Objavljeno 19. marec 2017 19.00 | Posodobljeno 19. marec 2017 19.00 | Piše: A. L.

Čokata moška, menda Roma, naj bi ga prisilila, da je izročil denarnico.

Fotografija je simbolična.

MARIBOR – Neznana storilca sta v sredo okoli 13.50 na avtobusnem postajališču na Dogoški cesti 1 pristopila k 17-letniku. Eden od njiju mu je vzel denarnico z vsebino in mu ob tem še zagrozil, da ga bo »razbil«. Neznanec je denarnico, v kateri sta bila zgolj osebna izkaznica in davčna številka, odnesel neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 50 evrov.

Opis storilcev

Moški, star okoli 20 let, visok približno 170 cm, nižje in čokate postave, ima približno 90 kg, črnih las, ki nosi z gelom urejeno pričesko na prečko, postriženo pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v elegantnejšo modro jakno, segajočo do pasu. Pod njo je imel oblečeno belo majico, hlače pa so bile spodnji del trenerke črne barve.

Moški, star okoli 19 let, visok približno 175 cm, nižje in čokate postave, ima približno 90 kg, črnih las, ki so z gelom počesani nazaj, postrižen pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v džins hlače in modro jakno, pod katero je nosil bel pulover.

Oškodovanec je prepričan, da gre, po videzu in temni polti sodeč, zagotovo za Roma, ki sta se med seboj tudi pogovarjala v romskem jeziku, so zapisali v poročilu PU Maribor.

Deli s prijatelji