VERIŽNO TRČENJE

Uradno: med žrtvami tudi komaj 19-letna sopotnica

Objavljeno 31. januar 2016 13.47 | Posodobljeno 31. januar 2016 13.50 | Piše: T. L., V. A.

V nesreči na primorski avtocesti so štiri osebe izgubile življenje, in sicer gre za dva državljana Slovenije (60-letnega Vrhničana, 19-letno Ljubljančanko) ter dva tuja državljana (63-letni Romun in 30-letni državljan BiH).

POSTOJNA – Policija nadaljuje raziskavo sobotne množične prometne nesreče med Senožečami in Razdrtim. Tudi uradno je zdaj potrdila, da so v nesreči štiri osebe izgubile življenje, in sicer gre za dva državljana Slovenije (60-letnega Vrhničana in 19-letno Ljubljančanko) ter dva tuja državljana (63-letni Romun in 30-letni državljan BiH).

V nesreči je bilo več ljudi huje in lažje telesno poškodovanih, odpeljani so bili v bolnišnice v Izolo, Šempeter in Ljubljano. Natančno število poškodovanih še ni znano, saj še vedno zbirajo podatke, lažje poškodovani pa so se zglasili v bolnišnicah tudi naknadno.

V nesreči je bilo po doslej zbranih podatkih udeleženih 55 osebnih vozil, sedem tovornih vozil in en avtobus. Danes policisti nadaljujejo zbiranje obvestil, se pogovarjajo z udeleženimi in rekonstruirajo potek dogodkov, zato dodatnih izjav ne bodo dajali. 

Po naših informacijah je bila 19-letnica sopotnica v vozilu, preostali trije preminuli pa so sedeli na vozniških sedežih.

Deli s prijatelji