(NE)URADNO

Ugrabitelj deklice naj bi imel pomočnika

Objavljeno 03. avgust 2011 23.31 | Posodobljeno 04. avgust 2011 00.01 | Piše: Vladimir Jerman

Okoliščine pretresle celo vsega hudega vajene policiste

Na dvorišču so počivali zloščeni iskri konjički

MEKINJE – Dan po obsežni policijski akciji reševanja ugrabljene 15-mesečne deklice, pri iskanju so si pomagali tudi s helikopterjem, je bilo okoli živobarvne hiše na Polčevi 2 vse mirno. Le na dvorišču parkirani bleščeči se nemški lepotci so pričali, da lastniki gostijo ugledne goste. Najbrž so v hiši premlevali številne okoliščine ugrabitve, ki se je zaradi učinkovitosti slovenskih policistov na srečo končala brez tragičnih posledic.

POP TV: bila naj bi dva

Slovenija, ki je pozno v noč in še v sredo dopoldne spremljala razreševanje mafijskega vozla, kakršne sicer poznamo iz tujih filmov, je ves čas stiskala pesti za ugrabljeno dete, končno pa si ob srečnem razpletu olajšano oddahnila. POP TV je zvečer poročal, da obstaja sum, da je imel ugrabitelj celo pomočnika.

Molk prizadetih

Da si dekličini starši in sploh svojci po kruti noči še niso opomogli, smo se zares na kratko lahko prepričali tudi sami. Na hišnem vhodu so nas že takoj po predstavitvi odločno odslovili v nekakšni romski slovenščini.

 

VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: »Nič ne povemo. In povejte vsi novinari, da ne prihajaju nas nobeden nič sprašavat!« 

Deli s prijatelji