POZIV PRIČAM

Trčil v mladoletno peško in pobegnil. Ste ga videli?

Objavljeno 01. december 2015 21.30 | Posodobljeno 01. december 2015 21.30 | Piše: Mo. S.

Peška je zdravniško pomoč poiskala sama.

Na avtocesti nimajo pešci kaj iskati.

NOVA GORICA – Policisti iščejo priče prometne nesreče v Novi Gorici, po kateri je povzročitelj pobegnil. Zgodila se je v ponedeljek v križišču med Sedejevo ulico in Vojkovo cesto. Mladoletna peška je ob 7. uri zjutraj v križišču pri zeleni luči na prehodu za pešce prečkala Vojkovo cesto, in sicer iz smeri Sedejeve ulice na Kidričevo ulico.

V tistem trenutku je iz smeri Solkana pripeljal za zdaj še neznan voznik in z avtomobilom zadel peško. Ta se je lažje poškodovala, neznanec pa je po prometni nesreči odpeljal naprej, ne da bi se ustavil. Peljal je proti krožišču v smeri Kromberka oziroma Rožne Doline. Peška je zdravniško pomoč poiskala sama.

Pokličite policijo

Policisti neznanega voznika in vse morebitne priče pozivajo, da se z informacijami o trčenju zglasijo na policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica), lahko pa tudi pokličejo na naslednje telefonske številke: (05) 303 4400, 113 ali 080 1200 oziroma informacije sporočijo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Deli s prijatelji