IŠČEJO PRIČE

Ste srečali Casiraghija? Pokličite policijo

Objavljeno 26. marec 2017 12.34 | Posodobljeno 26. marec 2017 12.34 | Piše: Mo. S.

Vozil je nevarno, ogrožal sebe in druge.

Tak je, ko se počuti nagajivega. Foto: Voranc Vogel

LJUBLJANA – Izkazalo se je, da policija vseh podrobnosti sobotne jutranje akcije, v kateri je prijela Stephena Casiraghijaimage, še ni razjasnila. Vse morebitne priče zato prosijo, da se jim oglasijo.

Kot so sporočili, so v soboto malo po 9. uri v središču prestolnice opazili renaulta clia, na katerem sta bili nameščeni različni registrski tablici. Nobena od njiju temu vozilu ni pripadala.

»Policisti so zapeljali za vozilom in ga s predpisanimi znaki začeli ustavljati, voznik pa na znake policije ni ustavil, ampak je pospešeno vožnjo nadaljeval v smeri Zelene jame, kjer je nato vozilo ustavil, odstranil tablici z vozila in ju odvrgel, sam pa pobegnil peš med stanovanjske bloke. Policisti so pri pregledu območja osebo prijeli (48-letni moški) in ji odvzeli prostost,« je zapisala tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič.

Med vožnjo na relaciji od Njegoševe ceste do Hrvatskega trga, Ilirske, Rozmanove in Maistrove ulice, Masarykove in Njegoševe ceste, Bohoričeve in Potrčeve ulice, ulice Pod ježami do Partizanske in Rojčeve ulice je Casiraghi, ki je na prostosti komaj dobra dva tedna, vozil predrzno in nevarno, s tako vožnjo pa je ogrožal pešce in nasproti vozeče voznike, ki so se morali tudi umikati z vozišča, da so preprečili trčenje, še pravijo policisti.

Ste ga morda srečali?

Zato vse priče, morebitne udeležence oziroma oškodovance dogodka prosijo, da svoje podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma PP Ljubljana Moste, lahko pa tudi pokličejo intervencijsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Več o novem incidentu starega znanca policije in zaporniških celic Stephena Casiraghija boste lahko prebrali jutri v tiskani izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji