PRIJATELJEV NI POSLUŠAL?

Šok: je Miha usodnega dne res po Ljubljani divjal 160 km/h?!

Objavljeno 31. marec 2017 21.45 | Posodobljeno 31. marec 2017 21.45 | Piše: E. N.

V uredništvu smo prejeli pričevanje motorističnih prijateljev pokojnega Mihe Tadiča.

Miha Tadič je imel rad jeklene konjičke.

Po naših informacijah bi motoristično tragedijo, ki je za vekomaj zaznamovala življenja družin Tadič in Perišič, lahko preprečili.

Usodnega dne naj bi motoristični prijatelji Miho Tadiča prek SMS-sporočil opozarjali, naj vzame pamet v roke in neha divjati po Ljubljani. Menda naj bi ga, tako smo izvedeli pod pogojem anonimnosti, njegovi prijatelji videli divjati po Šmartinki. Njegovo domnevno brezglavo vožnjo so hoteli umiriti s pozivi prek mobilnika. Ali Miha sporočil ni videl ali jih ni hotel videti, ne bomo izvedeli nikoli. Njegova pot se je za vedno končala v križišču na Zaloški cesti.

image
Miha je imel rad živali. Foto: Facebook

Da je morala biti hitrost v času trčenja res velika, je v včerajšnji informativni oddaji Planet Danes dejal tudi dolgoletni motorist in inštruktor varne vožnje, ki je pojasnil, da bi ob upoštevanju omejitve hitrosti morale biti posledice sredine prometne nesreče dosti milejše.

Krepko prekoračil omejitve

Po neuradnih informacijah naj bi se postavljal z vrtoglavimi hitrostmi. Čeprav tega policija še ni potrdila, naj bi obstajali dokazi in posnetki (ti so zaseženi), iz katerih naj bi izhajalo, da je Miha za več kot sto odstotkov prekoračil omejitev hitrosti, ki je na Zaloški 60 km/h.

Govori se celo, da je na prometnih ulicah Ljubljane dosegal hitrosti do 150, celo 160 km/h.

 

Preberite več:

 

Deli s prijatelji