IŠČEJO SE PRIČE

Skušal se je izogniti trčenju in zadel drevo

Objavljeno 23. julij 2014 15.13 | Posodobljeno 23. julij 2014 15.15 | Piše: A. L.

Oplazil ga je z ogledalom.

Nova smrtna žrtev na slovenskih cestah

ŠMARJE PRI JELŠAH – Včeraj okoli 17. ure se je na lokalni cesti Šmarje pri Jelšah–Senovica zunaj naselja Šmarje pri Jelšah pri odcepu za graščino Jelšingrad zgodila prometna nesreča s pobegom.

Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil so policisti PU Celje ugotovili: »Neznani voznik volkswagna golfa serije IV, srebrne barve in neznanih registrskih številk je vozil iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Senovici. V bližini graščine, kjer vozišče poteka v ostrem levem nepreglednem ovinku in v klancu navzgor, je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje z levim vzvratnim ogledalom oplazil nasproti vozečega voznika osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljal iz smeri Senovice. Oškodovani voznik je skušal trčenje preprečiti z umikanjem v desno, pri čemer je trčil v obcestno drevo. Neznani voznik je vožnjo nadaljeval proti Senovici, ne da bi ustavil na kraju prometne nesreče in oškodovanemu v prometni nesreči posredoval svoje podatke.«

Vse, ki ste prometno nesrečo videli ali o njej kar koli veste, prosimo, da podatke sporočite policiji. To lahko storite na telefonsko številko postaje PP Celje 03 542 6450 ali na številko 113.

Deli s prijatelji