NA HLADNO GRE

Prijeli slovenskega ubežnika in žigola, v Švici je pekel pice

Objavljeno 17. november 2015 13.03 | Posodobljeno 17. november 2015 13.03 | Piše: A. L.

Sodišče je Kološo na hladno poslalo za tri in pol leta zaradi izsiljevanja in nedovoljenega snemanja.

Rok Kološa.

BRNIK, LJUBLJANA – »V povezavi z vašimi vprašanji vam lahko potrdimo le, da smo včeraj od švicarskih varnostnih organov prevzeli prijetega slovenskega državljana in ga izročili slovenskim pravosodnim organom.« Tako so na naše vprašanje, ali drži, da so prijeli Roka Kološo, odgovorili iz Generalne policijske uprave (GPU). »Postopek izročitve je potekal brez posebnosti,« je v odgovoru še zapisal Drago Menegalija, ki je pri GPU pristojen za odnose z mediji.

Sodišče je Kološo na hladno poslalo za tri in pol leta zaradi izsiljevanja in nedovoljenega snemanja. Ko bi moral začeti prestajati zaporno kazen, pa je izginil. S pomočjo naših bralcev smo javnosti razkrili, da je postal picopek v Švici.image Kmalu po objavi članka na naši spletni strani ga je policija tudi prijela.

Naj spomnimo: žigolo Rok je znan po snemanju seksa z nezvestimi ženskami, seveda brez njihovega privoljenja. Posnetke je nato posredoval pajdašema Mitji Bohaku in Josipu Juhasu, sledilo pa je izsiljevanje. V njihovo past so se ujele štiri ženske, od katerih so zahtevali 18.500 evrov. Ena od prešuštnic je zaradi izsiljevanja celo najela kredit. Več o primeru in tudi o tem, kako so zlikovci svoj izsiljevalski pohod želeli nadgraditi še z umorom, pa lahko preberete na povezavi.image

Deli s prijatelji