NAJSTNICI UMRLI

Pričevanje: Nisva mogla razbiti oken, ogenj se je prehitro razširil

Objavljeno 23. april 2017 15.09 | Posodobljeno 23. april 2017 15.12 | Piše: Mo. S.

Oglasila se je ženska, ki je skupaj z možem iz avtomobila rešila dva udeleženca, nesrečnih deklet pa nista mogla.

Tragični prizor.

CERŠAK – Po tragični nočiimage, ko sta v prometni nesreči umrli 18- in 19-letnica, se je oglasila tudi pogumna ženska, ki se je z možem pripeljala mimo nesrečeimage.

»Z možem nama je uspelo rešiti fanta, ki sta sedela spredaj. Za punci nisva mogla razbiti oken ... Ogenj se je prehitro razširil. Nočne more ... Počivajta v miru,« je zapisala in se s tem seveda tudi izpostavila.

Takega poguma ne premore vsak

Na njen zapis so se zvrstili številni odzivi, vsi pa se strinjajo, da je šlo za izredno pogumno dejanje, ki ga marsikdo ne bi premogel. »Kapo dol. Hvala, da ste pomagali, kolikor ste pač lahko. Vem, da vas bo to spremljalo še dolgo. Držite se,« je zapisal eden od komentatorjev. Drugi pa ji je čestital za pogum in dodal: »Želim vama, da vaju to, kar sta doživela, ne bo spremljalo skozi vse življenje.«

Zavedajo se, da sta pomagala po najboljših močeh in da je večina v šoku, kadar pride na kraj tako hude nesreče. »To je grozljiva izkušnja, ne bi bila rada v vaši koži. Ko dela adrenalin, poskušaš narediti vse najboljše, takrat ne misliš na nič – samo pomagati,« je povedal še eden, oglasili pa so se seveda tudi tisti, ki pogumne ženske sploh ne poznajo.

Kakor koli že, naredila sta vse, kar je bilo mogoče, a dejstvo je, da ju bodo strašni prizori še dolgo spremljali. Še posebej zato, ker je nesreča zahtevala dve mladi življenji.

Več o tragediji boste lahko prebrali v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji