PROMETNA

Predor Jasovnik: vozilo v odstavno nišo, ena oseba umrla

Objavljeno 20. julij 2014 21.27 | Posodobljeno 20. julij 2014 22.23 | Piše: S. U.

Zaprta je polovica štajerske avtoceste.

Fotografija je simbolična.

CELJE – Na štajerski avtocesti se je v predoru Jasovnik v smeri Maribora zgodila prometna nesreča. Zaprta je polovica avtoceste, obvešča spletna stran prometnoinformacijskega centra. Voznikom priporočajo, da uporabijo izvoz Blagovica, saj je izvoz Trojane zaprt, in sicer v obe smeri.

»Danes okoli 18. ure je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči v predoru Jasovnik v smeri proti Celju. Po do zdaj zbranih obvestilih je 35-letni moški z osebnim vozilom VW passat trčil v zid odstavne niše predora. V nesreči je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl,« so nam sporočili s PU Ljubljana.

Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Na Primorskem zastoji, na mejnem prehodu Gruškovje pri vstopu povečan promet

Sicer pa se je popoldne promet na primorskih cestah zgostil. Zastoji nastajajo na cesti med Portorožem in Izolo oziroma Koprom ter na cesti med Dragonjo in Šmarjem ter Koprom. Na mejnem prehodu Gruškovje morajo vozniki ob vstopu v državo čakati 45 minut, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra.

Prometna nesreča se je zgodila tudi na avtocesti med Logatcem in Vrhniko, zato je v smeri Ljubljane zaprt vozni pas. Tudi tu nastajajo zastoji, priporočajo izvoz Logatec.

Ste bili tudi vi priča nesreče? Pišite nam.

 

Deli s prijatelji