VOZNIK POBEGNIL

Povozil župana in zbežal

Objavljeno 28. september 2016 15.33 | Posodobljeno 28. september 2016 16.04 | Piše: Š. A., P. Pa.

Zgodilo se je danes zjutraj.

ŠKOFJA LOKA – Zjutraj, menda okoli 8. ure, se je v Škofji Loki zgodila prometna nesreča, v kateri je bil poškodovan kolesar. Po tisočletnem mestu se je hitro razvedelo, da se je v nesreči lažje poškodoval škofjeloški župan Miha Ješe.

Na škofjeloški občini so nam opoldne potrdili, da je bil župan udeleženec prometne nesreče, in dodali, da ga ni bilo na delovno mesto. Po neuradnih podatkih naj bi se nesreča zgodila v bližini zapuščenega poslopja propadlega gradbenega podjetja Tehnik. Iz dobro obveščenih virov smo tudi izvedeli, da naj bi se na kraj nesreče odpravili preiskovalna sodnica in dežurna tožilka, saj je voznik vozila, ki je bilo poleg kolesarja vpleteno v nesrečo, menda pobegnil s kraja.

»Okoliščine nesreče še preverjamo,« je bil kratek tudi Boštjan Glavič iz kranjske policijske uprave. Neuradno pa je slišati, da je župan utrpel zlom ključnice.

Kmalu se vrača na delo?

Da je bil v nesreči udeležen Ješe, so z izjavo potrdili tudi na občini. »Danes zjutraj, približno ob 7.30, je župan Občine Škofja Loka mag. Miha Ješe, medtem ko se je s kolesom peljal v službo, doživel prometno nesrečo. Na Stari cesti v Škofji Loki ga je zadel avtomobil in ga lažje poškodoval. Napotili so ga v bolnišnico, kjer je ostal na opazovanju. Župan Miha Ješe načrtuje, da se bo lahko kmalu vrnil na delovno mesto,« je v izjavi za javnost zapisal tiskovni predstavnik občine Jernej Tavčar.

 

 

Deli s prijatelji