NEVERJETNO

Policija išče žigola Roka, on pa v Švici peče pice in nastopa v medijih?!

Objavljeno 03. november 2015 16.12 | Posodobljeno 03. november 2015 16.17 | Piše: A. L., B. C.

Brskanje po spletu potrjuje navedbe našega vira.

Skesani potencialni morilec nedolžnega dekleta Rok Kološa

MARIBOR, ZÜRICH – Nedavno smo poročali, da policija išče mariborskega žigola Roka Kološo, saj bi moral v zapor. Sodišče ga je na hladno poslalo za tri in pol leta zaradi izsiljevanja in nedovoljenega snemanja. A Kološe ni. Vsaj v Sloveniji menda ne.

Naš vir, ki ga ne bomo imenovali, trdi, da je v švicarskem Zürichu. Ne boste verjeli, ampak brskanje po spletu te navedbe potrjuje. Letos poleti je namreč o njem pisal spletni medij zuonline.ch. Medtem ko so poročali o visokih temperaturah, so mimogrede objavili še fotografijo picopeka Roka Kološe, ki da so mu dnevi ob visokih zunanjih temperaturah ob peči še bolj vroči. Našli smo ga tudi na omrežju facebook, kamor je objavil švicarsko fotografijo. Ali je še vedno tam, ni znano.

image
a:1:{s:11:"description";s:12:"Rok Kološa.";}
Švicarski medij je razkril, kje je Rok Kološa. Ga bo policiji zdaj lažje najti? Članek je bil objavljen 2. julija 2015, avtorica pa je Julia Monn.

In zakaj bi moral Kološa v zapor? Snemal je seks z nezvestimi ženskami, seveda brez njihovega privoljenja. Posnetke je nato posredoval pajdašema Mitji Bohaku in Josipu Juhasu, sledilo pa je izsiljevanje. V njihovo past so se ujele štiri ženske, od katerih so zahtevali 18.500 evrov. Ena od prešuštnic je zaradi izsiljevanja celo najela kredit. Več o primeru in tudi o tem, da so zlikovci svojo izsiljevalski pohod želeli nadgraditi še z umorom, pa lahko preberete na povezavi.image

Imate več informacij? Pošljite nam jih s pomočjo spodnjega obrazca.

Deli s prijatelji