STE JO VIDELI?

Podatkov ni pustila in po nesreči kolesarja zapustila

Objavljeno 08. julij 2011 14.08 | Posodobljeno 08. julij 2011 14.19 | Piše: T. L.

Policisti iščejo voznico osebnega avta rjavo-sive barve

Fotografija je simbolična
LJUBLJANA – Ker se je v četrtek okoli 8.25 v križišču Dunajske ceste in Ulice 7. septembra pripetila prometna nesreča s poškodbami, policisti za pomoč prosijo morebitne očividce nesreče.

Neznana voznica je vozila neznani osebni avto rjavo-sive barve po Ulici 7. septembra iz smeri Komanove ulice proti Dunajski cesti. Neposredno pred križiščem z Dunajsko cesto (pri Bratovševi ploščadi 2) je začela prehitevati 75-letnega kolesarja, ki je s kolesom vozil ob desnem robu sredinskega prometnega pasu, pri tem pa ga ni prehitela na primerni bočni razdalji in ga je z zadnjim desnim delom vozila oplazila, zaradi česar je 75-letnik padel na vozišče.

Po nesreči sta oba udeleženca na kraju počakala, nato pa je voznica, ne da bi soudeleženemu v prometni nesreči posredovala podatke, kraj prometne nesreče zapustila.

V prometni nesreči je 75-letni kolesar utrpel lahke telesne poškodbe in je poiskal pomoč v ljubljanskem kliničnem centru. Policisti naprošajo vse očividce, da se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče zglasijo na postaji prometne policije Ljubljana (Grič 56, telefonska številka 01 583 8820) ali pokličejo na anonimni telefon 080 1200 ali 113.
Deli s prijatelji