DINAMIČNA ROMANCA

Po nožkanju oba končala v bolnišnici, 24-letnica »prešpikana«

Objavljeno 06. julij 2014 14.01 | Posodobljeno 06. julij 2014 14.09 | Piše: N. Č. C.

Največ informacij je imel kot običajno poštar Milan Škoberne.

Poštar Milan Škoberne. Foto: Nada Černič Cvetanovski

DOVŠKO PRI SENOVEM – Ko smo v četrtek okrog poldneva med domačini poizvedovali, kaj se je prejšnji večer dogajalo v njihovi soseščini, nihče o tem ni vedel nič. Ena od občank je sicer pozno zvečer slišala in videla reševalno vozilo, ki je peljalo po cesti, in to je bilo vse. Celo prvi sosedje Požunovih, kjer naj bi se odvijal pretep med zunajzakonskima partnerjema, ki poznajo mlad par in s katerim se družijo, so bili začudeni, zakaj je bilo včeraj zjutraj okrog sosedove hiše toliko avtomobilov.

24-letnica »prešipikana«

Nekdo od krajanov je sicer pomislil, da gre za preiskavo v zvezi s korupcijo, kar je dandanes najbolj aktualno, drugi pa je slišal, da naj bi nekdo nekoga porezal po vratu, a več ni vedel. Največ informacij je imel kot običajno poštar Milan Škoberne. »Ko sem raznašal pošto, nisem mogel do hiše Požunovih, saj je bil okrog in okrog trak policije,« je povedal. Potem pa je dobil malo informacij tukaj in malo tam in nam pojasnil, da naj bi bila poškodovana oba. Gregor P., star 28 let, naj bi bil porezan po vratu, njegova partnerica, 24-letna Polona O., pa naj bi bila po njegovih besedah »prešpikana«. Škoberne ni vedel, ali jima je rane prizadejal nekdo tretji ali sta se obdelala med sabo. Da je imel najbolj prav poštar, so potrdili na Policijski upravi Novo mesto. Pojasnili so, da so bili policisti v sredo nekaj pred 23. uro obveščeni, da naj bi bila na Senovem v pretepu poškodovana ena oseba. Reševalci, ki so prišli na kraj dogodka, pa so našli dva poškodovana in ju oskrbeli.

Novomeški kriminalisti so včeraj dopoldne nadaljevali ogled, zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin dogodka. O ugotovitvah bodo po preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. 

Deli s prijatelji