SKRIVNOSTNO

Na parkirišču ostal le Juretov clio

Objavljeno 01. marec 2012 18.30 | Posodobljeno 01. marec 2012 18.40 | Piše: S. U.

Juretovi prijatelji menijo, da bi prav njegovo nekdanje dekle lahko največ vedelo o njegovem izginotju, poroča Radio Krka.

Pogrešani Jure Erjavec.

DOLENJSKE TOPLICE – Za 21-letnim Juretom Erjavcem iz Sel pri Dolenjskih Toplicah je 25. februarja izginila vsaka sled. Nazadnje je bil viden v bližini trgovskega centra v Bršljinu, kjer je na parkirišču ostal le njegov renault clio. Policiste so naslednji dan o izginotju Jureta obvestili svojci.

Ali ima odgovore bivše dekle?

Potem ko je okrog 20 Juretovih prijateljev in sokrajanov včeraj ves dan iskalo Jureta, so ti v pogovoru za spletni portal Radio Krka razkrili marsikatero skrivnost.

»Ko smo se pogovarjali z njimi, so nam povedali, da je imel Jure opravke z nekaterimi Romi in da so mu pred kratkim grozili, zaradi česar naj bi podal tudi prijavo na policijsko upravo Novo mesto. Prav tako je bil Jure pred časom v razmerju z dekletom, ki živi v romskem naselju. In Juretovi prijatelji menijo, da bi prav njegovo nekdanje dekle lahko največ vedelo in povedalo,« piše na omenjenem portalu.

Dvignil večjo vsoto denarja

Ko je v noči na soboto Jure izginil neznano kam, naj bi bil šel do bankomata, dvignil večjo količino denarja in se dobesedno ugreznil v zemljo. Po pričanju znancev nikoli ni pri sebi nosil večje količine denarja.

Deli s prijatelji