POLICIJSKA KRONIKA

Na avtobusni postaji ji je poskušal iztrgati torbico in vrečko

Objavljeno 08. december 2015 22.00 | Posodobljeno 08. december 2015 22.00 | Piše: K. K.

Neznani storilec je hodil po pločniku na Kidričevi ulici in srečal 22-letno oškodovanko, ki je stala na pločniku ob križišču.

Zgodilo se je na kranjski avtobusni postaji.

NOVA GORICA – Policiste so v ponedeljek, 7. decembra, ob 20.19 obvestili o poskusu drzne tatvine v središču Nove Gorice.

Po dozdajšnjih ugotovitvah se je zgodilo okoli 20.10. Neznani storilec je hodil po pločniku na Kidričevi ulici (iz smeri Trubarjeve ulice proti Erjavčevi) in med hojo srečal 22-letno oškodovanko, ki je stala na pločniku ob križišču (v neposredni bližini avtobusne postaje na Kidričevi ulici). Iz roke ji je poskušal iztrgati torbico in nakupovalno vrečko, vendar mu to ni uspelo in je po dejanju zbežal čez park ob avtobusni postaji v smeri večje poslovno-stanovanjske zgradbe oziroma večjega trgovskega središča (Delpinova ulica).

Novogoriški policisti neznanega storilca še niso izsledili. O kaznivem dejanju so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Po dozdajšnjih ugotovitvah je storilec visoke postave, nosil je temnejša oblačila, na glavi je imel kapuco. 

Deli s prijatelji