KRVAVO GROSUPLJE

Krvavo Grosuplje: umrla pod streli v kozmetičnem salonu

Objavljeno 24. julij 2014 17.28 | Posodobljeno 24. julij 2014 19.33 | Piše: S. N.

Družinska tragedija: moški naj bi ustrelil svojo ženo, v stanovanjski hiši pa so policisti našli še truplo mladoletne osebe.

Fotografija je simbolična.

GROSUPLJE – V Grosupljem se je danes zgodila grozljiva tragedija. Poročali smo, da je bila okoli 11.45 PU Ljubljana obveščena, da so v poslovnem objektu v Grosupljem našli mrtvo 37-letno žensko. Na kraju so policisti ugotovili, da je ženska umrla zaradi nasilja, in sicer je bila njena smrt posledica uporabe strelnega orožja. Kot je neuradno poročal Radio Zeleni val, naj bi se zgodilo v kozmetičnem salonu, kjer naj bi moški ustrelil svojo ženo. Po poročanju radia naj bi policisti storilca več kot uro iskali tudi s helikopterjem.

Policisti in kriminalisti so takoj začeli zbirati obvestila in iskati osumljenca kaznivega dejanja. Osumljenca, 37-letnika, po neuradnih podatkih moža žrtve, so našli mrtvega v gozdu na območju Most (Ljubljana).

Sodil tudi mladoletni osebi?

Tragedija pa je zahtevala še tretjo žrtev: med zbiranjem obvestil in preiskovanjem kaznivega dejanja so policisti v stanovanjski hiši v Grosupljem našli še eno mrtvo osebo, in sicer gre za mladoletno osebo. 

Vse okoliščine policisti in kriminalisti še preverjajo. Kot ob krvavem dogodku sporočajo, je šlo v tem primeru za dvakratni umor in samomor ter da so bile vse osebe v sorodstveni zvezi. 

O vzrokih za tragedijo uradno še ni nič znanega, naš novinar na terenu pa je neuradno izvedel, da naj bi jo povzročili ljubosumje in nerešeni družinski spori. 

O tragediji v Grosupljem lahko več preberete v petkovi tiskani izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji