POGREŠANI MLADENIČ

Klemnov oče na robu solza: Že najmanjši namig bi nam bil v pomoč

Objavljeno 10. december 2014 13.29 | Posodobljeno 10. december 2014 13.35 | Piše: S. U.

4. decembra okoli pol enih zjutraj so Klemna Lenka videli v okrepčevalnici v bližini gostinskega lokala Trust v Mariboru, potem se je mladenič dobesedno udrl v tla.

MEŽICA – Mineva že skoraj teden dni, odkar pogrešajo 20-letnega Klemna Lenka iz Mežice: 4. decembra okoli pol enih zjutraj so ga še videli v okrepčevalnici v bližini gostinskega lokala Trust v Mariboru, potem se je mladenič dobesedno udrl v tla.

Vedno je bil miren


Pogrešani je visok okoli 174 cm, srednje postave, ima kratke rjave lase. Oblečen je bil v sivo jakno s kapuco, hlače iz džinsa, črno majico z dolgimi rokavi na V-izrez, pod njo pa je nosil belo majico. Obute je imel športne copate s tremi zelenimi trakovi ob strani.

Če ste pogrešanega opazili ali o njegovem izginotju kar koli veste, to sporočite na telefonsko številko PP Ravne na Koroškem 02 821 6200 ali na številko 113. 

Mrzlično ga iščejo znanci prijatelji in družina, po Mariboru visi že skoraj 70 plakatov z informacijami o pogrešanem. »Od malih nog sva najboljša prijatelja, ne moremo si niti misliti, kaj bi ga lahko doletelo. Vedno je bil tako miren,« je za informativno oddajo Svet povedal Klemnov prijatelj Aleš in dodal da so bili zmenjeni, da se dobijo ravno na dan izginotja. Sošolec s fakultete Luka se spominja, da so ravno praznovali rojstni dan, potem pa je Klemen izginil: »Bil je vesel. Nič nenavadnega ni bilo opaziti.« 

Prosi za namig

Klemnov oče Gojko Lenko je obupan: »Vse smo pregledali, ampak našega sina na posnetkih lokala ni. Ko gledaš oddaje o pogrešanih, gre nekako mimo tebe, ampak ko to doživiš, se pa ne da opisati, ni besede ...«

Pravi tudi, da ima prijatelje iz mobilne enote, ki imajo pse, in ve, da bodo priskočili na pomoč, le da se najde skupno izhodišče za iskanje. »Prosil bi, če kdor koli ve kar koli ... Že najmanjši namig bi nam bil v pomoč,« pravi na robu solza.
 

Deli s prijatelji