ŽIVELA STA NA VELIKI NOGI

Jutri pogreb umorjene Zorice, za odličnjakinjo žaluje fant zapornik

Objavljeno 01. julij 2014 13.19 | Posodobljeno 01. julij 2014 13.23 | Piše: A. L.

Z Dejanom, svojo prvo in zadnjo ljubeznijo, je živela na veliki nogi, pa čeprav on ni imel službe.

LJUBLJANA – Jutri bodo na ljubljanskem pokopališču Žale k večnemu počitku položili Zorico Škrbić, ki so jo minuli petek na smrt poškodovano odvrgli iz bele alfe v Podpeči pri Ljubljaniimage. Od nje se bodo poslovili starši, brata, sorodstvo in vsi, ki žalujejo za njo. Med tistimi, ki toči solze za njo, je tudi njen dragi Dejan, ki je objavil ločeno osmrtnico.

Kot smo že poročali, je bila Zorica v razmerju z Dejanom Vidmarjem, osumljenim ropa SKB banke, ki je sicer trenutno v zaporu zaradi trgovanja z drogo. Objavo je začel: »Nepričakovano me je zapustila draga Zorica Škrbić ...«

Alfa najdena, tudi lastnik

Policija dveh moških, ki sta po pripovedovanju prič videla dogajanje, še ni našla. Avto, belo alfo s koprskimi registrskimi oznakami, s katero so Zorico odpeljali, so našli nedaleč stran od kraja, kjer je izdihnila. Bila je zažganaimage.

V javnosti je sicer slišati, da je Škrbićeva za Dejana iz zapora tihotapila pisma. Eno ji je, tako piše Večer, zasegla policija. Zaradi vsebine je Nacionalni preiskovalni urad (NPU) Škrbičevo in tudi Vidmarja ovadil zaradi oviranja pravosodnih organov – zadeva je v sodni preiskavi.

Že aprila je bil Vidmar zaradi trgovanja z drogo obsojen na osem let.

Odličnjakinja, ki se je želela ukvarjati s pravom

Pri komaj 16 letih se je Dejan preselil k Škrbićevim, saj naj bi ga bili starši zaradi njegovih kriminalnih dejavnosti izselili. Pri 20 letih si je menda že kupil jahto, z Zorico pa sta po poročanju Večera vse do spomladi 2012 (rop SKB se je zgodil 2005), ko so njega in Noseta prijeli, veliko potovala (Dubaj, Maldivi, Egipt ipd.), pa čeprav Vidmar ni bil nikoli zaposlen.

Na drugi strani je bila Zorica priljubljeno dekle, z veliko prijatelji, v osnovni šoli odličnjakinja, tudi srednja šola ji je šla dobro od rok. Na koncu se je vpisala na pravno fakulteto, ki pa je ni končala in je ne bo imela priložnosti končati ...

Deli s prijatelji