POGREŠANI

Jure (21) se je vdrl v zemljo

Objavljeno 28. marec 2012 17.15 | Posodobljeno 28. marec 2012 17.15 | Piše: A. L.

Mladeniča so nazadnje videli 25. februarja.

Pogrešani Jure Erjavec.

SELA PRI DOLENJSKIH TOPLICAH – Novomeški kriminalisti nadaljujejo izvajanje številnih dejavnosti, da bi našli pogrešanega 21-letnega Jureta Erjavca iz Sel pri Dolenjskih Toplicah. Svojci ga pogrešajo že od 26. februarja, ko so se tudi obrnili na policijo.

Opis

Pogrešani Jure Erjavec je visok približno 185 centimetrov, srednje postave in ima skodrane lase. V času izginotja je bil oblečen v črno bundo z rdečo podlogo, modre hlače in pulover svetlejše zelene barve. Na glavi je imel črno kapo, obut je bil v visoke športne copate. Nazadnje so ga videli 25. februarja okoli 1. ure na parkirnem prostoru v bližini trgovskega centra v Bršljinu.

Po pomoč v tujino

Novomeški kriminalisti so takoj začeli iskati pogrešanega. Opravljeni so bili pregledi terena, kjer so Jureta nazadnje videli, in tistih krajev, kjer bi po namigih, prejetih od občanov, lahko bil. Kriminalisti so od Juretovega izginotja opravili že več kot 170 razgovorov z osebami, ki so ga poznale ali bi lahko kaj vedele o njegovem izginotju. O pogrešani osebi je policija obvestila tudi tuje varnostne organe.

Pomagajte

Kriminalisti nadaljujejo razgovore, iščejo pogrešanega in ponovno prosijo vse, ki imajo kakršne koli informacije o njegovem izginotju, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na intervencijsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli s prijatelji