NAROČENI UMOR?

Jamnikova smrt vodi k Vidmarju in italijanski mafiji?

Objavljeno 19. december 2014 20.55 | Posodobljeno 19. december 2014 20.54 | Piše: S. N.

Napad na direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika naj bi bil povezan z italijansko mafijo, ki naj bi ji kemik Gregor Vidmar izdeloval eksploziv.

LJUBLJANA – Strelski napad na direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika, ki je danes po treh dneh izgubil bitko za življenje, je zavit v tančice skrivnosti. Poročali smo že, da njegova družina meni, da je bila na delu mafija,image zdaj pa naj bi vse več sledi kazalo, da je res tako.

Kot so poročali v oddaji Danes na Planet TV, naj bi sledi vodile do kemika Gregorja Vidmarja, ki je v ljubljanskem Novem Poljuimage in na posestvu nad Litijoimage hranil ogromne količine snovi, s katerimi bi lahko izdelal strelivo.

Vidmar izdeloval eksploziv za mafijo?

Čeprav so policisti vse do zdaj zatrjevali, da je šlo v primeru Jamnika za uboj, zdaj kaže, da je šlo za umor, ta pa naj bi bil povezan prav z odkritjem Vidmarjevih skladišč. Ta naj bi bil, tako je poročal Planet TV, tesni prijatelj Kemijskega inštituta. Po poročanju televizije naj bi sledi policijo vodile celo v Italijo. Vidmar naj bi izdeloval eksploziv za italijansko mafijo, Jamnikov inštitut pa naj bi mu pomagal priskrbeti surovine. Poškodbe, ki jih je dobil Jamnik, naj bi kazale na to, da je šlo za izurjenega strelca in da je šlo za naročeni umor – očitno iz tujine.

V dneh pred napadom naj bi bili Jamniku s smrtjo že grozili, družini pa naj bi zaupal želje glede svojega pogreba, je še poročal Planet TV.

Deli s prijatelji