V TOVORNJAK

Huda nesreča: mrtev na mestu

Objavljeno 11. marec 2015 10.15 | Posodobljeno 11. marec 2015 10.33 | Piše: P. Pa.

Zgodilo se je v Žabjaku.

PTUJ – Danes ob 8. uri je bil OKC PU Maribor obveščen, da se je v Žabjaku na regionalni cesti Ptuj–Lenart pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi osebno in tovorno vozilo. Iz PU Maribor so sporočili, da je 49-letni voznik osebnega vozila umrl. Na kraj nesreče so bili napoteni reševalci, gasilci in policisti. Cesta je zaradi nesreče zaprta in bo po besedah pomočnik komandirja postaje PP Maribor Antona Vinka zaprta še kar nekaj časa.

Do nesreče je prišlo, ko je 49-letnik iz okolice Ptuja na ravnem preglednem delu ceste zapeljal preko prekinjene črte na nasprotnosmerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 57-letni vozni tovornega vozila iz okolice Lenarta. Voznik osebnega vozila je s sprednjim delom trčil v sprednji vogalni del tovornega vozila. Po trčenju je osebno vozilo odbilo z vozišča in nazaj v tovorno vozilo. Zaradi hudih poškodb je voznik osebnega vozila umrl na kraju nesreče, tovornjakar pa v nesreči ni bil poškodovan.

Ogled kraja prometne nesreče bodo opravili policisti postaje PP Maribor, več podatkov pa bo znanih po ogledu, so še sporočili iz PU Maribor.

 

Deli s prijatelji