V SMRTNI NEVARNOSTI

Grozljivka: stala sta ob vozilu, ko je v njiju z avtom trčila 27-letnica

Objavljeno 14. december 2015 15.45 | Posodobljeno 14. december 2015 15.45 | Piše: A. L.

Hudo poškodovana pešca, 64-letnega moškega in 67-letno žensko, so reševalci odpeljali v bolnišnico. Poškodovanka naj bi bila zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti.

Fotografija je simbolična

MALA DOLINA – V ponedeljek nekaj pred 8.30 so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Malo Dolino in Koritnim.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 27-letna voznica osebnega avtomobila, najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti glede na stanje vozišča, izgubila nadzor nad vozilom in trčila v peško in pešca, ki sta se nahajala pri avtomobilu, parkiranem ob robu vozišča.

Hudo poškodovana pešca, 64-letnega moškega in 67-letno žensko, so reševalci odpeljali v bolnišnico. Poškodovanka naj bi bila zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti. Zaradi hudih poškodb bodo oba s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec. Preiskovalna sodnica je odredila izredni tehnični pregled osebnega avtomobila povzročiteljice nesreče, so sporočili iz PU Novo mesto.

Deli s prijatelji