GROZLJIVKA NA PRIMORKI

FOTO: Žrtve dobivajo imena in obraze: umrla družina višjega tožilca

Objavljeno 14. julij 2015 11.16 | Posodobljeno 14. julij 2015 11.16 | Piše: T. L.

Romunski portal piše, da je višji tožilec ustavil vozilo na odstavnem pasu avtoceste, ko je vanj trčil voznik tovornega vozila, ki je avto izmaličil do neprepoznavnosti.

LJUBLJANA – O tragični nesreči na primorski avtocesti, ki se je zgodila malo za izvozom za Logatec ter počivališčem Lom in v kateri so ugasnila štiri življenja, so se razpisali tudi romunski mediji. Kot smo poročali, so življenje izgubili štirje romunski državljani: 43-letni voznik dacie duster, ženski, stari 60 in 34 let, ter petletni deček. 

Na počitnice v Italijo, ko jih je v Sloveniji prehitela smrt

Suhoparni podatki pa zdaj dobivajo imena in obraze. Po poročanju spletnega časnika Pressalert.ro naj bi v dacii duster umrla družina višjega tožilca Flaviusa Corneliua Chișa – njegova 34-letna žena in petletni sin –, medtem ko razmerja s 60-letno žensko ne pojasnjujejo. Družina je bila na poti na počitnice v Italijo, ko jih je prehitela smrt.

image

Poročanje romunskega portala Pressalert.ro

Ustavil avto na odstavnem pasu?

Slovenska policija o okoliščinah nesreče še ni podala podrobnosti. Romunski portal pa piše, da naj bi višji tožilec ustavil vozilo na odstavnem pasu avtoceste, ko je vanj trčil voznik tovornega vozila, ki je avto izmaličil do neprepoznavnosti.

Smrt tožilca je potrdil Ion Braşoveanu, tožilec prizivnega sodišča v Temišvaru, ki je govoril z bratom preminulega tožilca. Romunski portal je še zapisal, da je Flavius Corneliu Chiș nedavno opravil zadnja preverjanja in naj bi 15. julija nastopil funkcijo vrhovnega tožilca okrožja Arad. 

Deli s prijatelji