SERIJSKI VLOMILEC

FOTO: Tat na pohodu, je kateri izmed predmetov vaš?

Objavljeno 21. december 2017 20.24 | Posodobljeno 21. december 2017 20.24 | Piše: A. K.

Moški je tatvine izvrševal predvsem v nočnem času, in sicer iz odklenjenih vozil, odprtih garaž in lop ter stanovanjskih hiš.

Nekateri ukradeni predmeti še vedno čakajo lastnike.

MARIBOR – Policisti Policijske postaje Rače so odvzeli prostost 45-letnemu moškemu iz občine Rače - Fram, ki ga utemeljeno sumijo storitve sedmih tatvin in treh vlomnih tatvin.

Tatvine je izvrševal predvsem v nočnem času, in sicer iz odklenjenih vozil, odprtih garaž in lop ter stanovanjskih hiš na območju Rač, Frama, Ješence, Hotinje vasi in okolice. Na podlagi odredbe Okrožnega sodišča Maribor je bila na njegovem domu opravljena hišna preiskava, kjer so zasegli več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj.

Osumljenca bodo kazensko ovadili.

Nekateri izmed odtujenih predmetov so že znova v rokah lastnikov. Brez njih pa so še: črno kolo znamke Scott, črno-sivo kolo Merida Cross, sončna in korekcijska očala, denarnice, mačeta, žepni noži, tipkovnice, digitalni TV-sprejemnik in prenosni računalnik Lenovo. Vse, ki bi prepoznali svoje predmete na priloženih fotografijah, policisti prosijo, da se oglasijo na PP Rače, Nova ulica 1.

Deli s prijatelji