NAŠLI SO GA MRTVEGA

FOTO: Policist ustreljen v glavo, območje zaprto

Objavljeno 27. julij 2015 22.58 | Posodobljeno 28. julij 2015 00.02 | Piše: Mo. S.

Prijave ni bilo, našli so ga policijski kolegi.

Fotografija je simbolična

LJUBLJANA – Na območju ljubljanskega Polja so pozno popoldne našli mrtvega policista.image Policija okoliščine dogodka še preiskuje, je pa potrdila, da je umrl zaradi strela v glavo.

Na Planet TV  so medtem iz vedeli, da policija ni prejela nobene prijave v zvezi s tem, ampak so ga našli policisti sami. Policija, ki dogodek še preiskuje, je v okolici zaprla več cest, tudi proti BTC in Domžalam, in v neprebojnih jopičih ter oborožena usmerja promet. Območje preletava tudi policijski helikopter. Po naših neuradnih podatkih naj bi šlo za policista policijske postaje za izravnalne ukrepe. 

Ogled se nadaljuje jutri

Policija je naknadno sporočila, da se bo ogled kraja dogodka nadaljeval v torek, po prvih ogledih pa niso ugotovili elementov nasilnega dejanja. »Na kraju sta bila prisotna tudi preiskovalna sodnica, ki je odredila sodno obdukcijo, in državni tožilec. Policisti nadaljujejo preverjanje okoliščin dogodka, zato vam več informacij ta trenutek ne moremo posredovati,« je sporočila Nataša Pučko, tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave.

Deli s prijatelji