RAZBIT AVTO

FOTO: Od zadaj v Italijane, zveriženo pločevino odpeljali

Objavljeno 27. marec 2017 23.22 | Posodobljeno 27. marec 2017 23.24 | Piše: Mo. S.

Njen avtomobil je odpeljala avtovleka.

LJUBLJANA – Pri Gospodarskem razstavišču v smeri središča Ljubljane se je ob 9.45 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Prizor je ujela bralka Cirila, ki pravi, da je voznica osebnega avtomobila trčila v zadnji del osebnega avtomobila italijanskih registrskih oznak. »Prvi konec njenega avtomobila je razbit, a z njo je vse v redu. Videti je bilo, da je že na kraju samem plačala kazen,« nam je pojasnila. Italijanski avtomobil, v katerem je bilo več potnikov, ostaja v voznem stanju, medtem ko je vozničinega odpeljala avtovleka.

Za dodatna pojasnila smo se obrnili tudi na ljubljanske policiste. »Prometno nesrečo je povzročila voznica roverja zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, ki je vozila po levem prometnem pasu Dunajske ceste iz smeri Linhartove proti centru mesta. Pri tem je trčila v zadnji del mercedesa benza, ki ga je vozil italijanski državljan, in je zaradi stoječe kolone pred seboj zmanjšal hitrost in ustavljal,« nam je povedala tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Nataša Pučko.

V nesreči je nastalo za približno 2000 evrov materialne škode, nobeden od udeležencev pa ni bil poškodovan.

Deli s prijatelji