SMRT DEKLICE ARINE

FOTO: Mirzan Jakupi obmolknil, Sanda Alibabić mu je namenila sočno kletvico

Objavljeno 20. april 2017 18.30 | Posodobljeno 20. april 2017 18.30 | Piše: B. F.

Oče umrle Arine, ki se nahaja med sodnimi obravnavami blizu kranjskega sodišča, se je vprašal, kako bi se počutil Mirzan, če bi njemu nekdo umoril otroka.

KRANJ – Sojenje za smrt male Arine Kardašević lani julija, za njen grozljivi konec sta obdolžena Sanda Alibabić, zenska, ki jo je rodila, in njen partner Mirzan Jakupi, se je v fazi zagovorov končalo in se podalo v dokazni postopek. A obdolženi Jakupi, čeprav je prejšnje obravnave govoril kot namazan, se je nenadoma odločil, da ne bo več odgovarjal na vprašanja. Obdolžena sta morala pogledati fotomaterial preiskovalcev, ob katerem sta oba jokala.

Iskreno? Po koncu solz je Alibabićeva prvič pogledala naravnost v Jakupija in mu namenila sicer tiho, a sočno kletvico.

Oče umrle Arine, ki se nahaja med sodnimi obravnavami blizu kranjskega sodišča, se je vprašal, kako bi se počutil Mirzan, če bi njemu nekdo umoril otroka. »Zame je on psihopat in morilec, nič drugega!« je dejal Senad Kardaševič.

Več o izvoru rdečerjavih madežev na posteljnini pa o neznani plastični igrački, s katero naj bi Jakupi pretepal Arino, ter drugih podrobnostih sojenja, ki se nadaljuje z nezmanjšanim tempom že v ponedeljek, preberite v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji