TRAGIČNO

FOTO: Andreja (48) trčenja ni preživela

Objavljeno 21. julij 2014 19.40 | Posodobljeno 21. julij 2014 19.49 | Piše: O. B.

Na glavni cesti Murska Sobota–Gornja Radgona se je popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in tovorno vozilo.

MURSKI ČRNCI – Okoli 14.30 se je na glavni cesti Murska Sobota–Gornja Radgona v bližini naselja Murski Črnci zgodila huda prometna nesreča, ki je zahtevala eno smrtno žrtev.

Silovito trčenje s tovornjakom

Voznica osebnega avtomobila znamke BMW, ki je peljala iz smeri Tišine proti Murski Soboti, je v bližini mostu nenadoma zavila na nasprotni vozni pas, ko je iz smeri Murske Sobote pripeljalo tovorno vozilo podjetja Saubermacher Slovenija za prevoz odpadkov. Prišlo je do silovitega trčenja, tako da je avtomobil vrglo v bližnji gozdiček. V razbitinah avtomobila je ostala ukleščena hudo poškodovana voznica, 48-letna Andreja B. iz Murske Sobote. Nemudoma so jo prepeljali v murskosoboško bolnišnico v Rakičanu, kjer pa je zaradi hudih poškodb kmalu umrla.

Pri reševanju so poleg policistov in reševalcev sodelovali tudi gasilci PGD Murska Sobota, ki so s tehničnim posegom iz vozila potegnili ponesrečenko. Zaradi nesreče je bila sicer zelo prometna cesta zaprta za ves promet, a so policisti nemudoma uredili obvoz.

Tretja žrtev

Nesrečna Andreja je tretja smrtna žrtev pomurskih prometnic od začetka letošnjega leta, v enakem obdobju lani pa so prav tako umrli trije udeleženci v prometu.                                                          

Deli s prijatelji