MIHI IN BARBARI V SLOVO

»Do dneva, ko se ponovno srečava, bodi moj angel«

Objavljeno 30. marec 2017 20.30 | Posodobljeno 30. marec 2017 20.30 | Piše: S. U.

Včeraj je Slovenijo pretresla vest o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v Ljubljani in v kateri sta ugasnili mladi življenji.

LJUBLJANA – »Rojen en dan kasneje, a zapustil si me en dan prej. Moja bolečina ne bo nikoli izginila. Pogrešam te, počutim se samega. A vem, da boš pazil name. Rad te imam, brat. Do dneva, ko se ponovno srečava, bodi moj angel,« je na facebooku v slovo prehitro preminulemu motoristu Mihi zapisal njegov najboljši prijatelj Rok. Pod zapisom se je usulo na stotine žalnih sporočil. Vsi mu sporočajo, naj se drži, da je res izgubil prijatelja, a pridobil angela varuha ...

Prav tako je v isti prometni nesreči izgubila življenje Mihova sopotnica Barbara»Barbi moja ... Ne morem sploh verjeti. Vedno boš v mojem srcu! Počivaj v miru ..,« je v žalosti zapisala Maja. »Saj človek ne more dojeti, da je to res. Družini in vsem prijateljem moje sožalje! RIP, Barbara in Miha ...« je šokirana Tea. »Čisto prekmalu si odšla, pikica ... Naj te angeli zdaj čuvajo in naj ti bo zemlja lahka ...« piše Klemen. Petra ji poklanja pesem Angels, Danijela, Željko, Zoran so enotni – dekle je odšlo prekmalu. Posvetila in žalni zapisi rastejo iz minute v minuto.

image
Nesreča na Zaloški je vzela dvoje mladih življenj. Foto: S. N.

Sredina tragedija na Zaloški cesti v križišču s Toplarniško ulico je bila usodna za 29-letnega voznika motornega vozila Miho Tadiča in njegovo 24-letno sopotnico Barbaro Perišičimage. Motorju, s katerim sta se peljala naravnost skozi križišče, je pot zaprlo reševalno vozilo, ki je zavijalo levo, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Po trčenju sta motorist in njegova sopotnica padla in obležala na vozišču. Med vožnjo sta uporabljala pripeti zaščitni motoristični čeladi, vendar sta v nesreči utrpela tako hude poškodbe, da sta umrla na kraju nesreče. V nesreči se je lažje poškodoval še 25-letni potnik v reševalnem vozilu, ki sicer v času nesreče ni bilo na nujni vožnji.

 

Deli s prijatelji