POZIV POLICIJE

Ropar z nožem nad 43-letnico. Pomagajte ga najti

Objavljeno 03. december 2015 17.00 | Posodobljeno 03. december 2015 17.00 | Piše: T. L.

Roparska tatvina se je zgodila v sredo zvečer v središču Nove Gorice. Če imate kakršne koli informacije, ki bi pomagale izslediti storilca, jih sporočite policiji.

Z nožem v roki je prišel po nakit, odšel pa je praznih rok.

NOVA GORICA – V sredo zvečer je policija prejela obvestilo o roparski tatvini na parkirišču v središču Nove Gorice, natančneje na Kidričevi ulici.

Po dozdajšnjih ugotovitvah se je zgodilo ob 21.47, ko je neznanec z nožem v roki pristopil k 43-letni oškodovanki, pri tem uporabil fizično silo oziroma jo odrinil tako, da je padla, in ji iz rok iztrgal žensko torbico z vsebino. V njej je oškodovanka imela poleg denarnice z osebnimi dokumenti tudi nekaj gotovine in mobilni telefon. Med padcem se ni poškodovala. 

Storilec je nato pobegnil s kraja in stekel v smeri v smeri Ulice Gradnikove brigade. Prav tako je za njim stekla tudi oškodovanka, ki sta ji na pomoč priskočila tudi mimoidoča občana, vendar jim storilca ni uspelo ujeti. Ta je med begom odvrgel torbico z vsebino in izginil neznano kam.

Novogoriški policisti neznanega storilca še niso izsledili, o ropu pa so obvestili tudi okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Storilec je višje, vitke postave, temnejše polti, nosil pa je sivo jakno s kapuco na glavi.

Policisti morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli koristne informacije, prosijo, da pokličejo Policijsko postajo Nova Gorica na številko 05/303 44 00 ali se zglasijo na naslovu Sedejeva 11 v Novi Gorici oziroma pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko pa se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon 080 12 00.

 

Deli s prijatelji