TIRALICA ZA ŠTAJERCEM

Policija išče štajerskega žigola, ki je snemal seks in klientke nato izsiljeval

Objavljeno 02. november 2015 18.00 | Posodobljeno 02. november 2015 18.00 | Piše: S. U.

Razpisana je tiralica za Mariborčanom Rokom Kološo.

Rok Kološa bi moral pred mesecem v zapor.

LJUBLJANA – Mariborčana Roka Kološo, ki bi moral pred mesecem v zapor, policija išče s tiralico. Tako imenovani Štajerski žigolo je namreč širni Sloveniji postal znan, ko si je izmislil peklenski načrt, da bi lahko s posnetki spolnih aktov izsiljevali nezveste ženske.

V igri tudi umor

S pajdašema je nato na družabnih omrežij iskal izključno vezane in poročene ženske. Kološa (27) je seksal in snemal z miniaturno kamero, potem pa posnetke izročil 28-letnemu Mitji Bohaku in 26-letnemu Josipu Juhasu. Posnetke so zmontirali in jih pošiljali z izmišljenih naslovov ter grozili, da jih bodo javno objavili. Zatem pa so poskusili še malo večjo stvar z zavarovalniško goljufijo in načrtovanim umorom, Bohak in Juhas sta namreč svojo tajnico Evelino Starčič zavarovala za milijon evrov z namenom, da jo umorita (moril naj bi prav Kološa, op. p.) in pobereta zavarovalno vsoto.

image
Vir: Policija.si

Preberite več o »seksualnih podvigih« Roka Kološe: Potem ko je s štirimi seksal, so jih izsiljevali

Pajdaša že v zaporu

Kakor koli že, sodišče v Mariboru je pohotneža zaradi izsiljevanja in nedovoljenega snemanja obsodilo na tri leta in pol zapora. Njegova pajdaša, ki nista nezakonito snemala, sta dobila tri leta in tri mesece. Kazen že prestajata. Kje se nahaja Kološa, ni znano, saj se ne izmika samo prestajanju zaporne kazni, ampak se ne odziva niti na pozive sodišča. 

Deli s prijatelji