POMAGAJTE

Po nesreči pri Mercator centru pobegnil, policija ga išče

Objavljeno 21. april 2017 12.33 | Posodobljeno 21. april 2017 13.06 | Piše: A. L.

Za zdaj še neznani povzročitelj prometne nesreče je po trčenju s kraja odpeljal v neznani smeri.

Simbolična fotografija.

TOLMIN – V četrtek se je na parkirišču večjega trgovskega centra (Mercator center) Na logu med 13.30 in 14.00 zgodila prometna nesreča s pobegom.

Po prvih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila (najverjetneje gre za terensko vozilo) črne barve na parkirišču pri vzvratni vožnji s prednjim desnim delom vozila zadel oziroma oplazil levo stran osebnega vozila opel zafira, ki je bilo parkirano na tamkajšnjem parkirišču (nasproti vhoda v trgovino).

Pri tem je na osebnem vozilu nastala materialna škoda v višini približno 500 evrov, poškodovano je bilo tudi neznano pobeglo vozilo (sprednji desni del). Za zdaj še neznani povzročitelj prometne nesreče je po trčenju s kraja odpeljal v neznani smeri. Ko bodo policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

»Policisti Policijske postaje Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, telefon: 05 381 49 00, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) okoliščine prometne nesreče še preiskujejo in prosijo vse morebitne očividce oziroma tiste, ki bi lahko nudili koristne informacije zaradi razjasnitve okoliščin nesreče, da se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma jih sporočijo tolminskim policistom ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200. Poziv velja tudi neznanemu pobeglemu vozniku, da se sam javi policiji,« so zapisali v sporočilu.

Deli s prijatelji