IŠČEJO GA

Odpeljal avto, posnele so ga kamere

Objavljeno 21. december 2017 22.26 | Posodobljeno 21. december 2017 22.27 | Piše: O. B.
Ključne besede: kraja kamera

Policisti iščejo zlikovca, ki je ukradel skorajda novo hondo.

Moški, osumljen tatvine avtomobila Foto: Murska Sobota

LENDAVA – Pomurski policisti že nekaj dni poizvedujejo za ukradenim osebnim avtomobilom honda civic 1,6 kovinsko sive barve, letnik 2016, registrskih oznak MS-NC-382, ki je bil ukraden že prejšnjo sredo okrog 13.30 s parkirnega prostora pred dvojezično srednjo šolo v Lendavi. Zlikovca je ujela nadzorna kamera, fotografijo pa so policisti zdaj poslali v javnost v upanju, da bo tatu morda kdo prepoznal in jim ga pomagal izslediti.

»Znova pozivamo vse državljane, ki bi kar koli vedeli o ukradenem vozilu, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200,« je sporočila Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota.
 

Zlikovec je hondo civic s parkirišča pred dvojezično šolo v Lendavi odpeljal pred dobrim tednom.
 

Pomurski policisti in kriminalisti še vedno poizvedujejo tudi za oboroženima zlikovcema, ki sta v soboto nekaj minut pred 22. uro oropala menjalnico ob nekdanjem mejnem prehodu v Dolgi vasi. Prilastila sta si zajeten kupček denarja, okoli šest tisoč evrov v različnih valutah, uslužbenko, ki je poleg strežbe gostov v restavraciji opravlja tudi delo v menjalnici, pa sta zaklenila. 

Deli s prijatelji