OSUMLJENEC PRIJET

To je policija razkrila o 20-letniku, ki naj bi bil do smrti zabodel Gašperja Tiča

Objavljeno 19. junij 2017 13.48 | Posodobljeno 19. junij 2017 13.48 | Piše: STA, A. L.

Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju.

Gašper Tič.

LJUBLJANA – Policisti danes nadaljujejo preiskavo dogodka, v katerem naj bi bil v nedeljo 20-letnik do smrti zabodel 44-letnega igralca Gašperja Tiča. Osumljenec je še v policijskem pridržanju, policisti pa nadaljujejo ogledom kraj zločina in zbiranje obvestil.


Razkrito ime osumljenca

Po naših podatkih naj bi policija pridržala Stefana C., ki se je že večer prej družil z žrtvijo (pokojnega igralca so našli v nedeljo zjutraj). Potem naj bi se skupaj odpeljala na Trubarjevo, kjer naj bi prišlo do prepira, po pripovedi osumljenca, tako naši viri, pa naj bi prvi pograbil nož pokojni Tič. Končni epilog je že znan. (B. C., A. L.)

Oster predmet

Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli v nedeljo zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Ta ga je z ostrim predmetom poškodoval tako hudo, da je že v stanovanju umrl. 20-letniku so policisti kmalu odvzeli prostost.

Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju in ga še niso prepeljali pred preiskovalnega sodnika. V pridržanju je sicer lahko največ 48 ur.

Raziskujejo ozadje

Sicer pa policisti, kot so pojasnili pri PU Ljubljana, zbirajo obvestili, da bi razjasnili ozadje spora med osumljencem in žrtvijo. Prav tako bodo danes opravili obdukcijo.

Več bomo objavili v jutrišnji tiskani ediciji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji