NEVARNO

FOTO: Pasel zijala, ko je zagorel avto, in jih ‘fasal‘

Objavljeno 11. april 2017 11.09 | Posodobljeno 11. april 2017 11.09 | Piše: P. Pa.

Pri PU Ljubljana so povedali, da je voznik pravočasno zapustil goreče vozilo.

BREZOVICA – Na primorski avtocesti v smeri Kopra je zagorelo osebno vozilo. Ravno v trenutku, ko so ognjeni zublji zajeli sprednji del avtomobila, je mimo pripeljal tudi bralec Darko, ki je vse skupaj dokumentiral in bil priča tudi temu, kaj se lahko zgodi, če ljudje ob preveliki radovednosti preveč upočasnijo vožnjo.

»Policisti so ravnokar zapustili cesto, voznika ni bilo nikjer opaziti,« je zapisal in dodal, da je eden izmed voznikov na nasprotni strani ceste pasel zijala in jih 'fasal'. Zapeljal je namreč v odbojno ograjo, nato pa še zapeljal vzvratno in trčil v vozilo za sabo. Kako poškodovan je avto, je razvidno tudi s fotografije.

Pozor, primorka stoji

Kaj se je zgodilo na primorski avtocesti, smo preverili tudi pri PU Ljubljana, kjer so nam pojasnili, da je vozilo zagorelo zaradi okvare na motornem delu. »Voznik ni poškodovan, saj je pravočasno zapustil vozilo.« Pojasnili so še, da je bila cesta nekaj časa zaprta, zdaj pa promet poteka po prehitevalnem pasu. Zaradi prometne konice so nastali zastoji.

Prometnoinformacijski portal ob tem dodaja, da je na primorski avtocesti med Brezovico in Logom oviran promet proti Kopru zaradi okvare vozila, v smeri proti Ljubljani pa je zaprt prehitevalni pas zaradi prometne nesreče.

Deli s prijatelji