POMAGAJTE POLICIJI

Alarm priklical policiste, vlomilec pobegnil

Objavljeno 21. april 2017 16.22 | Posodobljeno 21. april 2017 16.54 | Piše: A. L.

Neznani storilec je našel in odtujil večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk.

Nekateri se nepoštenih podvigov radi lotevajo v zavetju noči.

AJŠEVICA – Danes v nočnem času so policijo obvestili o sprožitvi alarma na bencinskem servisu na Ajševici. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so med drugim ugotovili, da je prišlo do vloma v skladišče, kjer je neznani storilec našel in odtujil večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk.

Višina premoženjske škode, ki jo je neznani storilec povzročil gospodarski družbi, se še ocenjuje oziroma bo znana naknadno (po opravljeni inventuri). Po zaključku preiskave bodo policisti PP Nova Gorica podali kazensko ovadbo, so zapisali v poročilu PU Nova Gorica.

Policisti in kriminalisti z območja PU Nova Gorica izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve in prijetja storilca tega kaznivega dejanja, zato prosijo morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije o vlomu, da se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica), pokličejo telefonsko številko 05 303 44 00 (ali 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00), pišejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali se zglasijo na najbližji policijski postaji.

Deli s prijatelji