SKRIVNOSTI SLAVNIH

Morda veste, kdo je slačil striptizete in kdo friziral mrtvece?

Objavljeno 26. februar 2018 20.47 | Posodobljeno 26. februar 2018 21.39 | Piše: B. S.

Dandanašnji težko ostane kaj zamolčano.

Brad Pitt. FOTO: Getty Images
Če ste slavni, je o vas znana skoraj vsaka podrobnost, poglejte, kaj vse pricurlja v javnost.

Mackenzie Davis
Zvezda novega Blade Runnerja ima neobičajen hobi. Ustvarja umetniška dela iz sovjih iztrebkov, izdelke pa imenuje 'magična bitja'.
image
Mackenzie Davis. FOTO: Getty Images


Johnny Depp
Njegovo ime se je pojavilo že v velikih reklamah, zdaj pa je povezan še s 505 milijonov let starim fosilom. Njegov veliki oboževalec iz Velike Britanije, biolog David Legg, je dal izumrlemu členonožcu ime Kootenichela deppi, ker ga njegove ščipalke spominjajo na Edwarda Škarjerokega.
image
Johnny Depp. FOTO: Getty Images


Muhammad Ali
Boksar Muhammad Ali (Cassius Clay) je leta 1969 igral v broadwayskem muzikalu Buck White. Kritiki so predstavo pohvalili, prav tako pa Alija, ki je odigral glavno vlogo.
image
Muhammad Ali. FOTO: Getty Images


Brad Pitt
Brad Pitt je več mesecev delal kot voznik striptizet. Skrbel je za njihovo opravo in za to, da so bile po nastopu plačane.
image
Brad Pitt. FOTO: Getty Images


Liev Schreiber
Zvezda serije Ray Donovan je imel problematično otroštvo. Kot otrok je živel z materjo v komuni. Kasneje ga je k sebi vzel njegov oče. Ko je naposled sodišče prisodilo skrbništvo nad njim spet materi, sta živela v stanovanju brez elektrike, spala pa na tleh.
image
Liev Schreiber. FOTO: Getty Images


Barack Obama
Bivši ameriški predsednik je daljni sorodnik Jeffersona Davisa, ki je bil prvi in edini predsednik Konfederacije ameriških držav med ameriško državljansko vojno..
image
Barack Obama. FOTO: Getty Images


Harry Styles
Znani pevec ima štiri bradavice.
image
Harry Styles. FOTO: Getty Images


Jack Nicholson
Šele ko je dopolnil 37 let, je izvedel, da je ženska, za katero je mislil, da je njegova mati, pravzaprav njegova babica, 'sestra' pa je bila pravzaprav njegova mati.
image
Jack Nicholson. FOTO: Getty Images


Jamie Lee Curtis
Jamie je prava inovatorka. V poznih osemdesetih je patentirala večnamensko oblačilo za otroke.
image
Jamie Lee Curtis. FOTO: Getty Images


Gordon Ramsay
Ni samo znan kuhar, ampak tudi tekač. Leta 2013 je tekmoval na triatlonu Hawaii Ironman in ga končal v manj kot 14 urah.
image
Gordon Ramsay. FOTO: Getty Images


Danny DeVito
Danny je izkušen frizer, vendar v malo drugačnem okolju – mrtvašnici.
image
Danny DeVito. FOTO: Getty Images


Tom Hanks
Je velik oboževalec in poznavalec pisalnih strojev. Napisal je celo knjigo o njih. V svoji zbirki jih ima okoli 50. Najel je tudi ljudi, da naredijo aplikacijo, ki omogoča, da na tablicah in telefonih pišete kot na pisalni stroj.
image
Tom Hanks. FOTO: Getty Images


Martin Scorsese
Legendarni Martin Scorsese se boji števila 11. V mladosti je verjel, da je povezano s slabim. Danes se izogiba letom z letali, ki so kakor koli povezani s tem številom, izogiba se sobam v 11. nadstropju, ne potuje 11. v mesecu …
image
Martin Scorsese. FOTO: Getty Images


Samuel L. Jackson
Čeprav ga poznamo po najrazličnejših filmskih vlogah z zlobnimi liki, je bil v času študija član navijaške skupine (sestavljene seveda pretežno iz navijačic). Pravi, da ga je za to prepričal sostanovalec, da bi spoznala čim več novih deklet.
image
Samuel L. Jackson. FOTO: Getty Images
Deli s prijatelji