V PRIČAKOVANJU

EKSKLUZIVNO: Peter Prevc in Mina bosta zibala

Objavljeno 23. februar 2018 08.10 | Posodobljeno 26. februar 2018 10.33 | Piše: A. K.

Novica, da bo postal oče, je Petra zagotovo spodbudila in mu dala motivacijo.

Peter in Mina sta par približno štiri leta. FOTO: Mediaspeed
Septembra lani je naš orel Peter Prevc praznoval 25. rojstni dan, kmalu za tem pa ga je leto dni mlajša srčna izbranka Mina Lavtižar razveselila z novico, dragocenejšo, kot je katerakoli medalja ali pokal, s katerimi se je Peter v zadnjih letih okitil. Viri, ki so jima blizu, so nam zaupali, da bosta naš skakalni junak in njegova najdražja letos prvič postala starša. Novice, o kateri ekskluzivno poroča revija Suzy, nista obešala na veliki zvon, svojo sladko skrivnost sta delila le z najbližjimi, izvedeli pa smo še, da ima Mina predvideni datum poroda junija. Da se jima življenje obrača na glavo, je Mina dala slutiti že decembra, ko je prijateljem voščila novo leto z besedami: »Želim si, da bi bili v novem letu vsi boljši ljudje. In da ne bi bilo več lačnih in premraženih otrok. Čudovit zadnji dan starega leta vam želim. Moj bo. In vsi naslednji tudi.« Bodoča mamica se počuti dobro, pravzaprav odlično, saj je tudi tokrat s svojim dragim odpotovala na olimpijske igre v Južno Korejo, kar ni nobeno presenečenje, saj je splošno znano, da je njegova najbolj goreča podpornica in navijačica.
 

Suzy je vedela

Čeprav naš skakalni as zadnje čase ni v taki pripravljenosti, kot smo je pri njem vajeni, pa nekaj slabših rezultatov še ni razlog za to, da bi izgubili vero vanj. Novica, da bo postal oče, je Petra zagotovo spodbudila in mu dala motivacijo, kar je na začetku januarja napovedala tudi energijska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica Elena Sofia Seničar. »Odlična brca v zadnjo plat in odskočna deska za nove podvige bi Petru predstavljal naraščaj, saj bi ga to najbolj spodbudilo, da najde stik s sabo. Otrok bo odlična motivacija za našega orla in kot velik družinski človek s svojo Mino že pridno dela na tem,« smo pisali v prvi letošnji številki. In tudi tokrat se nismo motili!
 

Velika družina

Sicer pa novica o naraščaju pravzaprav ni tako veliko presenečenje, le vprašanje časa je bilo, kdaj se bo zgodilo, saj Peter prihaja iz velike družine in si je vedno želel ustvariti gnezdece s podmladkom. Naš junak je na svet prijokal 20. septembra 1992 v kranjski porodnišnici kot najstarejši otrok Božidarja in Julijane Prevc. Sledili so mu še Cene in Domen ter sestrici Nika in Ema. Peter je bil vzgojen v tradicionalnem duhu, zato se je v preteklosti ugibalo o njegovi zaroki in poroki z Mino, o čemer pa sta oba molčala, saj zasebnega življenja nikoli nista želela izpostavljati javnosti. Vsekakor pa v njunem primeru drži rek, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska, in Mina zagotovo ni ženska, ki bi se podrejala moškemu in njegovi karieri, saj je tudi sama aktivna na različnih področjih. Je poslovna skrbnica Petrove znamke, poleg tega pa je tako kot Peter od mladih nog tesno povezana s športom, saj ima licenco za smučarsko učiteljico. Poleg vsega naštetega odlično vihti kuhalnico, še posebej spretna je pri pripravi sladic, s katerimi pogosto razvaja svojega najdražjega. Zdaj ko bo postala mamica, lahko pričakujemo še kakšno sladko novost izpod njenih spretnih rok, ob vsem tem pa v redakciji simpatičnemu paru iskreno čestitamo in jima želimo veliko zdravja, ljubezni in srečnih družinskih trenutkov!
 


image
FOTO:


»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«
Deli s prijatelji