VROČA ADRIANA

Seksi mamica boksa,
 zvečer pa je lačna

Objavljeno 06. avgust 2011 16.00 | Posodobljeno 06. avgust 2011 16.00 | Piše: M. K.

Obiskovalce plaže je razveselil pogled na razgaljeno Adriano Lima

Adriana s hčerjo Valentino

Srbska nevesta Adriana Lima vsakič znova upraviči naziv najbolj seksi mamice na svetu. Brazilska manekenka, poročena s košarkarskim asom Markom Jarićem, te dni uživa na plaži v Miamiju. Slavna zakonca sta si skupaj z dveletno hčerko Valentino privoščila oddih na vročem soncu, 30-letna temnolasa lepotica pa je v miniaturnih bikinkah požela nemalo pogledov radovednih kopalcev.

Hude obtožbe

Lepa manekenka je v nedavnem intervjuju sicer povedala, da ne potrebuje seksi bikink, da bi se počutila zares seksi. »Najbolj me razvname poželjiv pogled mojega moža,« je bila iskrena Adriana, ki se je z Jarićem poročila februarja lani, slavnostni obred je bil v Beogradu, na svatbo pa je bilo povabljenih le nekaj najožjih članov njunih družin. Medeni mesec supermanekenke in njenega moža pa se je kaj kmalu končal; neko dekle iz Philadelphie je srbskega košarkarja namreč prijavilo zaradi posilstva. Jarić naj bi jo prisilil v seks 7. marca (torej le mesec po poroki), ko so Memphis Grizzlies igrali proti ekipi Sixers v Philadelphii. Policija primer še vedno preiskuje, ekipa Grizzlies pa vse do zdaj ni hotela komentirati obtožb. »Takšne obtožbe so povsem neutemeljene in lažne. Vsi znani pari so tarče podobnih klevet. Sva srečna in zaljubljena. Zavedava se vseh pasti slave, zato se s tovrstnimi obtožbami sploh ne ukvarjava,« je odločno povedala manekenka.

Skrivnost je v velikosti

Veliko žensk se sprašuje, kako je Adrianina postava že kmalu po porodu zablestela v vsej svoji lepoti. »Kilograme, ki sem jih pridobila med nosečnostjo, sem odpravila brez težav. Vsak dan sem trenirala, v fitnes sem hodila tudi po dvakrat. Običajno sem trenirala eno uro ali dve, vadila sem boks, skakala s kolebnico in imela intenzivno kardiovadbo,« je pojasnila lepotica, ki si je v New Yorku za osebnega trenerja izbrala nekdanjega profesionalnega boksarja Michaela Oladjideja. In prav zaradi boksa je vzljubila telesno vadbo. Seveda ni šlo brez diete, zato se je za tri tedne odrekla ogljikovim hidratom. Zdaj se prehranjuje dokaj normalno, vendar je pozorna na to, kaj zaužije, in se trudi, da je na njenem krožniku zdrava in pestra hrana. »Toda kalorij ne preštevam,« še pravi lepotica, ki zatrjuje, da je vsa umetnost hujšanja v pravi velikosti obroka. »Bolj ko se dan bliža večeru, manjši so moji obroki.« Adriana je eden najbolje plačanih angelčkov znamke Victoria‘s Secret.

Deli s prijatelji