NA JAHTI

Rajko Hrvatič (53) razkazoval mišice in jahto

Objavljeno 13. avgust 2011 14.07 | Posodobljeno 13. avgust 2011 14.07 | Piše: S. N.

Primorski mogotec se je bohotil na Pagu.

Bogata igračka slovenskega podjetnika Rajka Hrvatiča.

Podjetnik Rajko Hrvatič (53) in njegova Daša Podržaj (20), za katero se že nekaj časa ugiba, ali je v veselem pričakovanju ali ne, sta si privoščila skupne počitnice na njegovi jahti. Rajko, ki je med drugim lastnik igralnice na Škofijah in imetnik licence za lepotno tekmovanje Miss Hawaiian Tropic, se je z jahto usidral sredi mestne marine v Novalji na otoku Pag. Priplul je z jahto dominator 65, z imenom La Gioia, po naše veselje, ter na očeh vseh sprehajalcev in gostov v restavracijah uprizoril pravo predstavo z obračanjem in parkiranjem svoje drage igračke.

Luksuzna jahta

Zanimiv je podatek, da tak tip ladje, ki je dolga 20,5 metra in široka 5,5, stane približno milijon evrov, denarnica pa je lahko ob enem tankanju lažja kar za 6500 evrov. Rajko, ki je tudi lastnik črnega pasu v karateju, je postanek na Pagu izkoristil za telovadbo in poskrbel za dobro kondicijo.

Rajko športa, Daša po nakupih

Zato se je opoldne v največjem soncu, skupaj s svojo druščino, odpravil do obale ter se s kolegom odločil pokuriti nekaj kalorij, medtem ko se je njegova Daša s prijateljico odpravila po nakupih. Med tekom, ki je trajal približno eno uro, sta nekaj časa namenila tudi utrjevanju mišic. Delala sta sklece, trebušnjake ter se raztezala. Nekaj časa sta tudi pešačila – morda zaradi utrujenosti, morda pa sta si tako lažje ogledala lepe ženske, ki so se sprehajale po obali. Zaslužene večerje si niso privoščili v bližnji restavraciji, temveč so povečerjali kar na palubi, za Rajka značilno, vsem na očeh.

Deli s prijatelji