RAZKRITA

Po Scarlett Johansson padla še ena seksi blondinka

Objavljeno 18. julij 2011 23.09 | Posodobljeno 19. julij 2011 00.02 | Piše: M. K.

Ryan Reynolds je po ločitvi od ene hollywoodske dive presedlal k drugi

Scarlett se ne želi odreči igralski karieri

Južnoafriška lepotica Charlize Theron (35) je po koncu zveze z igralcem Stuartom Townsendom (38), z njim je bila kar devet let, dolgo samevala. Čeprav so jo povezovali s številnimi moškimi, med drugim tudi z mlajšim od obeh britanskih princev, oranžnolasim Harryjem (26), je igralka, ki trenutno živi v Kaliforniji, ves čas trdila, da še ni našla pravega. A tega je zdaj konec. Tako vsaj poročajo ameriški mediji, ki navajajo, da je Theronovo povsem očaral leto dni mlajši igralec Ryan Reynolds (34).

Novo hollywoodsko romanco, ki naj bi jo zvezdnika sicer zelo uspešno skrivala pred radovednimi očmi javnosti že nekaj mesecev, je za ameriški časopis Us Magazine razkril neimenovan vir. Ta pravi, da sta Charlize in Ryan zelo srečna skupaj in da mislita resno.

»A zagotovo se še nekaj časa ne bosta pojavljala skupaj v javnosti. Charlize ne bo šla z njim na nobeno prireditev – to ni njen slog,« je prepričan vir. Da se med igralcema nekaj plete, so potrdile tudi priče, saj so njega menda opazili, ko je v zgodnjih jutranjih urah odhajal iz hiše plavolase zapeljivke. Ryan se je šele pred dobrega pol leta ločil od hollywoodske zvezdnice Scarlett Johansson (26), s katero je ohranil prijateljske stike. Nekdanja zakonca so še prejšnji teden opazili skupaj na kosilu v eni od prestižnih restavracij v Los Angelesu.

Deli s prijatelji