STARA POTA

Kate (37) in Jamie popivata v deželi kengurujev

Objavljeno 29. julij 2011 21.41 | Posodobljeno 30. julij 2011 17.00 | Piše: A. P.

Kate Moss je možu pomagala hoditi

Med alkoholnimi izpadi dobesedno podpirata eden drugega
Odkar je britanska manekenka in model Kate Moss (37) prvega julija postala gospa Hince, skoraj ni minila noč, da mladoporočenca ne bi žurala. Presrečno zaljubljeni parček se trenutno potepa po Avstraliji. Kate je na oddaljeno celino odpotovala, da bi delala družbo možu, ki bo nastopil na slovitem festivalu Splendour in the Grass. Spomnimo se, da je Jamie kitarist in soustanovitelj priljubljene skupine The Kills.

Golobčka sta na najmanjšo celino pripotovala že nekaj dni pred nastopom, da bi se lahko aklimatizirala in naužila lokalnih specialitet. Očitno sta se še posebno navduševala nad tistimi tekočimi, po katerih se ti zvrti v glavi. Jamie je nedavno med veseljačenjem v hotelu Flinders malce preveč natančno raziskal kapljico dežele kengurujev. Ko se je sredi noči parček vrnil v hotel, ju je pred vhodom pričakal trop paparacev. Kljub trudu 42-letni glasbenik ni mogel uravnati svojega koraka, noge so se mu zarotniško zapletale. Oči pa so se mu svetile rdeče in razkrivale, da so njegovi možgani pritisnili na zavoro. K sreči je priskočila na pomoč 37-letna Kate in ga prijela, preden bi zgrmel po tleh. Hihitala sta se kot najstnika, ko sta se prebijala do sobe.

Mladoporočenca sta se pred kratkim vrnila z medenih tednov, ki sta jih preživela na luksuzni jahti, s katero sta plula vzdolž obale Korzike. Njuna poroka v britanskem mestu Cotswolds je stala kar 1,140.000 evrov.
Deli s prijatelji