DUNAJSKI KONJARJI

FOTO: Srbski rocker bi dovoljenje za bivanje v Ljubljani?

Objavljeno 04. december 2017 08.00 | Posodobljeno 04. december 2017 08.00 | Piše: R. TU., U. B.

Bora Ćorba na upravni enoti.

Osiveli rocker na čakalnem sedežu upravne enote v Ljubljani. Foto: S. B.

Vodja skupine Riblja čorba Bora Đorđević, tisti, ki je Slovence mrtvo hladno označil za dunajske konjarje, opravičila pa Slovenci še nismo dočakali, je že nekajkrat izjavil, da v Ljubljani, kamor se je preselil po poroki s Slovenko, zasebno živi kar se da običajno življenje. Veliko se sprehaja s pasjo ljubljenko, najraje na Rožnik, pripravlja pa se tudi na zavzem Šmarne gore (le kaj poreče Srečko Katanec?), zahaja na tržnico in podobno.
Kljub prepoznavnosti mora tudi on kdaj počakati pri opravkih. Sredi tedna so ga tako opazili na ljubljanski upravni enoti. Kot pravijo očividci, je na okencu za tujce urejal »administrativne formalnosti za t. i. enotno dovoljenje za bivanje v Sloveniji«. Pri tem je, po njihovem pripovedovanju, presenetil z vedenjem.

Kot pravijo, je rocker na okencu za tujce urejal administrativne formalnosti za t. i. enotno dovoljenje za bivanje v Sloveniji.

Kljub prepoznavnosti in gneči je mirno sedel, da je prišel na vrsto. »Čakal je potrpežljivo, brez kakšnega zvezdniškega vedenja, nervoze ali podobnega, kar nas je prijetno presenetilo. Zaradi tega in neizstopanja sprva sploh nismo opazili, da je med nami rockerska legenda, in smo to ugotovili šele malce pozneje. Jaz sem ga tako od blizu v živo videla prvič in me je poleg že omenjenega presenetilo tudi, ker se mi je zdel malce nižji kot na televiziji,« pravi ena od čakajočih očividk, ki je sicer tudi oboževalka Riblje čorbe. 

 

Deli s prijatelji