OGNJENI ZUBLJI

Zvezdniki bežijo pred požarom

Objavljeno 13. december 2017 16.29 | Posodobljeno 13. december 2017 16.30 | Piše: T. P.

Rob Lowe, Ellen, Paris Hilton in Lea Michele že zapustili vile. Oprah še upa, da požar Thomas ne bo dosegel njenega doma.

Ellen je najprej poskrbela za svoje domače ljubljenčke. Foto: Guliver/Cover Images

Jug Kalifornije, po katerem že več dni divjajo požari, je ujet v primež ognjenih zubljev. Požar, ki je zajel prestižno losangeleško četrt Bel Air, gnezdo milijonarjev, je že pred dnevi uničil poslopje v vinogradu medijskega mogotca Ruperta Murdocha. Požar Thomas v okrožju Santa Barbare, ki so ga že razglasili za petega največjega in najbolj uničujočega v moderni zgodovini Kalifornije, je z domov odgnal približno 90.000 ljudi, pri čemer ni prav nič izbiral. Usmeril se je tudi proti vilam zvezdnikov zabavne industrije in v beg pognal Roba Lowa in Ellen DeGeneres, medtem ko Drew Barrymore, Jeff Brides in Oprah Winfrey še upajo, da se žareča pošast ne bo usmerila tudi proti njim. »Molim za mojo skupnost, po kateri besni ogenj,« je čivknila Oprah, medtem ko je igralec Billy Baldwin objavil, da zaradi saj in prahu sploh ne vidi več sonca in ne loči med dnevom in nočjo.

V trenutkih krize ljudje stopijo skupaj. Kar je dodobra spoznala tudi komedijantka Ellen DeGeneres, ki je včeraj že spakirala svoje domače ljubljenčke in jih poslala na varno. »Moji posesti grozi, da jo bo ogenj požgal do tal.

Ljubljenčke smo že evakuirali,« je čivknila in dodala, da je v tem oblaku žgočih saj vendar droben žarek svetlobe. »Ljudje si pomagajo, preverjajo drug drugega. Lahko sem ponosna, da sem del takšne skupnosti.« A če še vztraja na svojem domu, upajoč, da bo ogenj krenil po drugi poti, si je bil Rob Lowe primoran natakniti masko, ki jih delijo reševalci, in se začel hitro pripravljati na beg. »Ogenj zapira krog okoli mene. Vse je zakajeno. Pakiram,« je zpisal, malo pozneje pa že dodal, da je izpraznil svoj santamoniški dom, pred katerim je imel tudi velikansko cisterno z vodo, in da je z njim za zdaj vse v redu.

Tudi Paris Hilton in Lea Michele sta drugemu izmed kalifornijskih požarov že pomahali z belo zastavo in zbežali na varno s svojih domov.  

 

Deli s prijatelji