ZDAJ SKRBI ZASE

Zvezdnik prepričan, da bo vsak čas umrl

Objavljeno 22. marec 2017 16.22 | Posodobljeno 22. marec 2017 16.44 | Piše: P. Pa.

Ker ga skrbi, da bo vsak čas umrl, je začel živeti bolj zdravo.

Michael Caine je bil prepričan, da bo umrl zaradi raka, zato je začel živeti bolj zdravo in v tem času je shujšal že 13 kilogramov, poroča The Sun. »Vem, da so mi šteti dnevi, to me najbolj skrbi,« je dejal Caine. »Moral sem začeti piti manj, ves čas tudi preverjam metode, kako se najbolje boriti proti raku.« Pravi, da zdaj ves čas razmišlja o tem, kaj naj pojé in česa ne.

Odnehal ne bo

»Verjetno bom umrl po pogovoru z vami, izgubil sem že 13 kilogramov in to samo zato, da bi videl odrasti vnuke. Dvojčici imata šest let, deček sedem. Želel bi živeti tako dolgo, da dopolni 17 let,« je še dejal. Caine se je odpovedal sladkorju, soli, glutenu, a njegova šibka točka so sendviči s salamo. Pohvalil je še svojo ženo Shakiro (70), ki ga je po njegovih besedah rešila destruktivnega načina življenja, ki ga je živel pred leti. »Brez nje bi že bil mrtev. Pred tem sem popil steklenico vodke na dan in pokadil nekaj zavojčkov cigaret.«

Prihodnji mesec na platna prihaja že njegov 163. film Going in Style. Na vprašanje, kdaj namerava prenehati snemati filme, odgovarja, da takrat, ko mu bodo prenehali ponujati vloge.

 

Deli s prijatelji