NAČRTI

Zvezdnica iz Avatarja si želi veliko družino

Objavljeno 30. julij 2014 19.15 | Posodobljeno 30. julij 2014 19.15 | Piše: T. P.

Igralka Zoe Saldana in Marc Perega še nista potrdila, ali res pričakujeta dvojčka.

Bradley Cooper

Včasih se dolgo loviš, nato pa v trenutku – četudi tega morda nisi pričakoval – vse pade na svoje mesto. Kajti medtem ko je Zoe Saldana pred tremi leti razdrla zaroko s Keithom Brittonom in tako končala enajstletno razmerje ter nato ljubimkala z zapeljivim Bradleyjem Cooperjem, s katerim pa se drug drugemu kljub medsebojni privlačnosti nista znala ali mogla povsem predati in je bila njuna dveletna romanca le serija strastnih noči in hladnih prekinitev, je nato na začetku preteklega leta spoznala italijanskega umetnika Marca Perega. Spoznala je, da so bila vsa predhodna propadla razmerja nujna, da je v njeno življenje lahko nato vkorakal on. »V trenutku, ko sva se spoznala, sva bila skupaj. Preprosto sva vedela,« se je lepotica prvič razgovorila o dolgolascu, ki ji je ukradel srce in jo že po polletni romanci popeljal pred oltar. Zdaj pa ji je menda, leto dni po njunem skrivnem skoku v zakonski jarem, tudi že uresničil dolgoletne sanje o družini, saj naj bi v zvezdničinem trebuščku že raslo novo življenje.

Začetek velike družine

Družinska dediščina, s katero privekaš na svet, nikakor ni zanemarljiva. Česar se krasotica, po žilah katere se pretaka kri portoriške matere in očeta iz Dominikanske republike, vsekakor dobro zaveda. »Latino ženska sem in me začnemo mlade. Že pri 22 letih si želimo malčka, ki bi ga držale v rokah!« je pred časom razodela sanje, da bi zakorakala na pot materinstva. In svoj dom napolnila z obilico otroškega smeha in joka. »Hočem imeti dva ali tri. Lahko tudi štiri ali pet. Vseeno mi je, koliko, le želim si otroke, saj so naravnost čudoviti! Obožujem skrbi in pritisk, ki jih s seboj prinese soba, polna otroškega žlobudranja. A ne nazadnje sem tudi sama še en velik otrok, zaradi česar jih verjetno tudi tako dobro razumem. Bolje kot z odraslimi se razumem z otroki in živalmi.« A medtem ko je igralka, ki je nedavno dopolnila 36 let, morda zamudila vlak materinstva v 20 letih, naj bi zdaj, verjetno niti trenutek prepozno, le začela uresničevati načrt, da se obda s kratkohlačniki. »Vedno si je želela velike družine in tudi Marco je nad to zamislijo navdušen,« je izdal vir in pridal, da naj bi bila zvezdnica že tri mesece v blaženem pričakovanju. A to ne le z enim, temveč menda kar dvema malčkoma! Česar pa ne bo obesila na veliki zvon, dokler ne bo novice resnično pripravljena deliti s svetom. Četudi njen že rahlo zaobljeni trebušček govori glasneje kot tisoč besed.

Od misli na poroko do zaobljub v treh tednih

Nekateri so prepričani, da se načrti delajo zato, da propadejo. In da se k nečemu zaprisežeš, da nato svojo besedo požreš. »Čemu sploh zakorakati pred oltar? Ker verjameš v ljubezen? Ker si ne želiš, da bi ljudje tvojim otrokom prilepili oznako pankrta? Ti razlogi niso ne dobri ne naravni. Morda bi se poročila le zaradi davčnih olajšav,« je zvezdnica uspešnice Avatar razkrila svoje poglede na zakonsko zvezo. Ki pa so se, ko ji je pot prekrižal Marco, spremenili. Po le nekajmesečni romanci sta se namreč odločila, da si nekega dne obljubita večno ljubezen in zvestobo. Kar pa je prišlo hitreje, kot sta pričakovala. Ali načrtovala. »V trenutku, ko sva se odločila, da nama prihodnost prinaša donenje poročnih zvonov, nisva več želela čakati. In v treh tednih sva že bila mož in žena.« Ob čemer pa je še dodala, da se kljub splošnemu prepričanju o zakonu vendar ni zaletela na vrat na nos, saj je, preden sta se osebno spoznala in nato v pol leta pristala pred oltarjem, vendar že pet let vedela, da obstaja, saj je poznala njegovo delo, njegovo umetnost. Iz katere se o človeku (verjetno) lahko ogromno naučiš. Četudi jo je nečesa naučil še pozneje. Da iz zveze, ki te v celoti ne osrečuje in ne izpolnjuje, nemudoma odkorakaj. V njej nikar ne vztrajaj iz navade ali strahu pred samoto. »Čakaj na pravo osebo, ki te bo osrečevala vsak dan posebej. Ki od tebe ne bo zahtevala, da se spremeniš, ampak ti bo omogočala, da osebnostno rasteš.« 

Deli s prijatelji