MACA DISKRECIJA

Znani TV-obraz priznal prostitucijo: ostala je brez službe

Objavljeno 12. april 2017 16.48 | Posodobljeno 12. april 2017 16.48 | Piše: A. L.

Za seks z enim moškim zaračuna 500 evrov, če jih je več, pa dvakrat toliko.

Maca med akcijo.

Maca Diskrecija, 26-letna bosanska starleta, je ostala brez službe na televiziji Pink. In o tem poroča celo The Sun! Njeno pravo ime je Senada Nurkić in je več mesecev nastopala tudi v srbskem šovu Pari. Nedavno je sicer priznala, da se ukvarja z najstarejšo obrtjo. Čeprav nekateri namigujejo, da je nogo dobila prav zaradi tega, na Pinku pravijo, da so jo nagnali brez vedenja o tem. Dodali so še, da so se odločili njeno oddajo ukiniti zaradi številnih pritožb gledalcev, češ da takšna oddaja ne sodi k njim, vodilni omenjene televizije, Željko in Milica Mitrović, pa da sta zgolj spoštovala njihove želje. Nekateri srbski mediji sicer poročajo, da je za konec Nurkićeve na TV krivo njeno vulgarno obnašanje ...

Ima tudi fanta

Čeprav prostitucija v Srbiji ni legalna, Maca ne pričakuje, da jo bodo zaradi tega zaprli. Pred tem naj bi jo, tako pravi, ščitil tudi njen moški, ki je menda politik.

Prsata starleta je spregovorila tudi o strankah. Pravi, da jih izbira sama, poleg denarja pa ji nosijo tudi draga darila, denimo parfume in spodnje perilo.

Moškim za seks menda zaračuna 500 evrov. Mesenim užitkom se je pripravljena prepustiti tudi v skupini, le da je potem tarifa dvakrat višja.

Deli s prijatelji