OLIVER DRAGOJEVIĆ

Zaradi bolezni je moral odpovedati razprodana koncerta

Objavljeno 09. december 2017 13.05 | Posodobljeno 09. december 2017 13.06 | Piše: T. P.

Oliver bo moral s petjem počakati do konca zdravljenja. Vstopnice so šle za med, tudi na črnem trgu.

Splitskih koncertov se je veselil, a ju je moral zdaj odpovedati. Foto: twitter

Kljub raku na pljučih, ki so ga pevcu Oliverju Dragojeviću odkrili avgusta letos, je legenda hrvaške glasbene scene v prihodnost zrl z optimizmom in veseljem. »Za nekoga, ki so mu odkrili raka, se počutim odlično. Ozdravel bom s pomočjo pozitivnih misli,« je bil prepričan ter se, kot bi ne bil boja na življenje in smrt, energično pripravljal na proslavo svojega 70. rojstnega dne, ki ga je želel z nekajdnevno zamudo slaviti na koncertnem odru splitske Spaladium Arene. A namesto da bi 15. in 16. decembra nazdravil s svojim zvestim občinstvom, je moral koncerta, ki se ju je tako veselil, zaradi zdravstvenih razlogov odpovedati. Prestavljena sta za nedoločen čas, do konca zdravljenja, je sporočil njegov predstavnik.

»Želela sva odpeti pesem Ne diraj moju ljubav, ki je Oliverju izjemno pri srcu.

Zelo mu je hudo, ker mora razočarati zveste oboževalce, a verjamemo v srečen izid kot tudi v nove koncerte, so še sporočili iz Oliverjeve ekipe. Njihovemu optimizmu sledijo tudi Oliverjevi prijatelji. »Želela sva odpeti pesem Ne diraj moju ljubav, ki je Oliverju izjemno pri srcu,« je dejal Tedi Spalato, še vedno prepričan, da bo prijatelju izpolnil to željo, četudi malce pozneje, kot je bilo načrtovano.

Vstopnice za njegova rojstnodnevna koncerta so šle za med. Razgrabili so jih v manj kot 24 urah, na črnem trgu pa so jih prodajali tudi za štirikratno ceno: namesto 25 evrov so dosegale vrednost stotaka ali več.  

 

Deli s prijatelji